Leena ja Paula lankamaailmassa

 

IMG_6146 (1)

Tammikuussa laitetaan neulepuikot ja virkkuukoukut heilumaan! On vuoden talvisin aika ja käsityökorit pullollaan mitä ihanimpia lankoja.

Leena ja Paula ottivat iloisen varaslähdön tammikuuhun ja kävivät Oulunkylän lankamaailmassa ihastelemassa  toinen toistaan kauniimpia lankojen värejä ja materiaaleja. Mukaan tarttui 7-veljeksen sekoitelankaa ja talven käsityöilotteluun muutakin tarpeellista.

Leena istahti kauniin Kotitalonsa keinutuoliin ja kertoi asiantuntijana käsitöistä, langoista ja kutomisen iloista. Ihastuttavien neuleiden lankojen vyötteet Leena oli järjestänyt järjestelmällisiin nippuihin. Mikäli lankaa tahdotaan lisää tai tarvitaan jälleen, tarkat tiedot löytyvät siisteistä vyötteistä. Bambupuikkojen ja metallipuikkojen vertailu vei meidät ihan omiin käsityön sfääreihin, nyt on otettava esiin kaikki keskeneräiset neuletyöt , inspiroitoituneina intoilimme Leenan esitellessä upeita sukkia ja muita neuleitaan. Marmorilanka on seuraavana listalla!

” Tässä kun itsekseen on, niin sitä aina pähkäilee kaikenlaista ja toteuttaakin!” toteaa Leena puikkojen suihkiessa uutta neuletta. Leenalla on neuleille sopivia puikkoja ja hän kertookin tehneensä nuorempana  paljon puseroita, villatakkeja ja muita suurempitösiä neuleita. Nyt Leenalla on työn alla sukkia ja sinivalkoista kaulaliinaa lastenlapsille. Talven valo tulvii Leenan avarista ikkunoista ja paljastaa pöytäliinojen virkattuja reunuksia ja kaikenlaisia ihania yksityiskohtia.

Leenan ja Paulan  reissu lankamaailmaan toi monenmoista iloanaihetta sekä värejä ja lämpöä talveen monelle.

Käsitöiden ja pehmoisten lankakerien  ajatuksin,

Katri

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s