Talvipolkuja

Olemme saaneet nauttia alkutalven leppoisista säistä ja alkava talven tuiverrus vahdittaa kaivamaan esiin villaisia vaatteita. Asukkaat hyödyntävät Foibekartanon  luontoa ja tekemistä . Alkutalven merellinen kuva on Skatan tilalta Helsingistä, jossa talviset touhut ovat käynnissä kuten Foibekartanollakin.

Luontoyhteys ja luonnon materiaalit ovat tuttuja ikä-ihmisille, niiden hyvät vaikutukset näkyvät tuoreella tavalla tässä ajassa. Foibekartanolla vuodenkierto huomioidaan aina. Tulevaisuudessa luontoa hyödynnetään eri tavoin ja uusilla twisteillä.

Talvi herättää monenlaisia ajatutuksia, kiertelin kyselemässä ajatuksia talvesta, useilla asukkailla nousi esiin vuodenkiertoon kuuluvia asioita ja muistoja. Nyt puhutti ihastuttavan valkoisen lumen tuleminen, pohjatuuli, villaiset vaatteet ja niiden neulonta ja virkkaus lahjaksi tai itselle. Esiin on noussut henkilökohtaisia runoja ja niiden antamista toiselle ihmiselle. Aineettomuus on myös nouseva trendi, aineettoman hyvän tuottamiseen on jokaisella mahdollisuus.

Kaikkialla on noussut esiin aineettomat ja  itsetehdyt asiat ja yhteisöllinen aineeton hyvän tuottaminen. Positiivisesti elämään suhtautuvat ihmiset kannattelevat yhteisössä toivoa ja valoa, antavat yhteisössä panoksensa jokaisen mahdollisuuteen elää hyvää elämää. Heidän valonsa ja energiansa tuovat keskuuteemme sen yhteisöllisyyden, joka on ihmiselle luontaista. Näiden ihmisten luoman esimerkin voimalla voi saada aikaan suuria asioita, voi parantaa toisen ihmisen elämäntilannetta ja olla siinä mahdollisuutena muuttaa jotakin omassa elämässä parempaan suuntaan. Ehkä runolla?

Runoratsut laukkaamaan, talven taika on täällä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s