Heinäntekoa ja tuulenhenki

Upea kuuma kesä on hellinyt meitä suomalaisia, ruskettuneina ja täynnä auringon valoa on hyvä aloittaa jälleen työt ja opiskelut. Lehdossa on varjoisaa ja viileää jokaiselle , tuulenhenki pyyhkii kasvoja ja raikastaa.

Asukkaat ovat innostuneet hakemaan tuoretta heinää lampaille Vantaan kaupungin mailta, he ovat olleeet huipputiiminä ja sananmukaisesti kantaneet kortensa kekoon yhteisen hyvän eteen.  Huikeaa toimintaa, Green Care -mallin mukaisesti yhdessä, aidosti ja luonnon  terapeuttiseten elementtien pyörteissä.

Kanat tuottavat kotoisalla kotkotuksellaan asukkaille mukavaa kesän tuntua, niiden puuhailu ja kuopsutus tuo monelle mieleen muistoja, kirvoittavat monta tarinaa. Tunnelmallinen miljöö on pieni kesäkylä keskellä vihreyttä, kukkasia ja marjapensaita.

Lampaiden kesämökki on valmistunut ilolla ja auringon energialla, parasta luonnonmukaisessa elämässä on samaan aikaan avarat vapaat kulut lampaiden oman mielen mukaan ja sisäaitaus antamassa turvaa ja vilvoitteluun. Tällä meiningillä mennään vielä pitkälle elokuun pimeneviin öihin!

Asukkaat ovat olleet mukana kaikessa suunnittelussa ja tekemisessä, vanhusneuvosto on tässä kaikessa Foibekartanolla sisäänrakennettuna eikä irrallisena ja erillään.

Muistattehan voimaa ja iloa antavien valokuvien taikavoiman, nyt on aika kerätä kesä talteen tabletteihin ja albumeihin!

 

Ihania elokuun iltoja Teille, Hyvät Lukijat!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s