Foibekartanon kesämaailma

Kesä lehdossa on ainutlaatuinen. Vihreät oksat suojaavat lehdossa nurmea kuivumiselta, perennapenkeissä hohtavat mitä kauneimmat kukkaset. Mustarastaan laulu kuuluu kauas, ikkunat avautuvat keään.

Kukkia lilat.pngVärien kirjo on valtava, lajit kukoistavat. Vanhojen perennojen säilyminen on tärkeä osa Foibekartanon kokonaisuutta.

Lehto ja vanhan kartanon rakennus ovat oivallinen näkymä aamun auringon noustessa. Pihapiirissä lampaat tuovat oman osansa maalaismaiseen miljööseen, kant ovat asettautuneet kahteen kotiin, että mahdollisimman moni asukas voisi niistä iloita kesän aikana.

Foibekartanon eläimet tuovat hyvää mieltä, niiden elämän seuraaminen on monelle ikä-ihmiselle päivän teemana ykkönen. Pieniä lapsia saapuu mummolaan ja pappalaan, on ilo kirmata vihreällä, puhtaalla nurmella keräämässä voikukan lehtiä ihanille eläimille syötettäväksi.

Pidetään yhdessä eläimistä hyvää huolta. Foibekartanolla Green Carella on jo vahva jalansija Foibekartanon kesämaailmassa.

Suomalaisessa Foibekartanon kesässä on taikaa, satumainen kauneus ja vihreys ympärillämme on hyvää tekevää, se ravitsee ihmisen mielenterveyttä, antaa voimaa  elämän perustavanlaatuisten kysymysten edessä.

Nautitaan yhdessä elämästä ja kesästä kaikkine huikeine mahdollisuuksineen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s