Elämä on valintoja täynnä

Hulinaa ja rupatteluporukoita- kevään korvalla mennään ! Tänä vuonna kevättä odoteltiinkin kauan ja hieman vieläkin. Nyt huhtikuun lopulla pikkuriikkiset hiirenkorvat vihertävät vasta aavistuksen verran ja raikkaista kevätsateista haaveillaan.

Tälläinen on ollut Foibekartanolla huhtikuu kemuineen ja tapahtumineen. Joku aika sitten tulevaisuutta työkseen  tutkiva Nico Herlin kirvoitti mieliin yhteistyökumppanuus-illassa tämän ajan ja tulevaisuuden ajatuksia. Veteraanit mukana illassa tottakai, täytyy ymmärtää menneisyyttä tietääkseen tulevaa. Huikeita elämänmittaisia  kokemuksia ja paljon jaettavaa – puolin ja toisin. Elämä on vuoropuhelua luonnon, kohtaamiemme ihmisten, tapahtumien, ympäristön, tilanteiden ja kokemusten keskuudessa. Tulevaisuus on nyt.  Avoimin silmin eteenpäin mennään, onneksi hyvällä draivilla. Paikoilleen ei jäädä polkemaan.

Vuoropuhelussa kohtaamiemme ihmisten kanssa teemme alituisesti päätöksiä, valitsemme valintojamme. Valitsemme kyllä tai ei. Toisille asioille sanomme kyllä ja toisille ei. Tämä kertoo arvostuksistamme ja asenteistamme, motivaatiostamme ja siitä, mitä kohden tahdomme mennä.

Meillä jokaisella on valinta  sanoa kanssaihmisille kyllä, valita positiivinen energia ja energisöivät ihmiset ympärille,  mennä heidän kanssaan kohti ihanaa kevään valoa ja uusia tuulia!

Kaunista alkavaa toukokuuta, hyvät lukijat!IMG_20170623_192631

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s