Hyvinvointihotellista ihanaan kotiin

Foibekartanon hyvinvointihotellissa on ollut vipinää.  Talven aikan monet onnistuneet tarinat ovat tuottaneet lisää onnistumisia ja ilon hetkiä.

Tämän kevään tarinaassa on elämänmakua ja elämänviisauksia. Veteraani-ikään ehtineen rouvan pitkäaikainen unelma Foibekartanolle muuttamisesta on nyt toteutunut päämäärätietoisin askelin  Foibekartanon hyvinvointihotellin kautta:

Ovikello kilahtaa iloisesti, pehmeät askeleet kuuluvat oven takaa, kun ovi avautuu. Oven avaa aurinkoinen, elämänmyönteinen Irma-rouva, joka toivottaa tulijan tervetulleeksi valoisaan, kauniiseen kotiinsa. Valo ja ilo kisaavat aurinkoisessa kodissa, joka on sisustettu Irman sopusointuisilla ja toimivilla kalusteilla ja harmonisella värimaailmalla.

Ei aikaakaan, kun perhosensiivenkeveät verhot heilahtavat ja Irma esittelee avarista ikkunoista avautuvaa huikeaa näkymää vanhalle Kartanolle ja lehtoon, yli Rekolan ja Havukosken maisemien. Havupuiden tumma vihreys tuo upeaa kontrastia vielä viipyvään lumiseen maisemaan.

Naapurit ovat tulleet tutuiksi jo hyvinvointihotellissa vietettynä aikana ja aamut alkavat Hyvän Elämän aamiaisella, usein yhdessä kulkien muiden tuoreitta aamupuuroa tahtovien kanssa iloisesti rupatellen. Illan takka-iltaa suunnitellen, runokirjaa ja elämänviisauksia Ystäväpiiriin  kantaen…

Hyvä on olla, elämä soljuu uusissa, toiveen mukaisissa uomissaan, kesän alkaessa Irman ikkunasta näkyy Kartanon lampaat  laiduntamassa jo aamuvarhaisella.  Elämässä on niin paljon hyviä asioita, niitä kohden kannattaa taivaltaa.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s