Puhtia päiviin

Todellista puhtia päiviin tulee ulkoilusta, harrastuksista, oman perspektiivin laajentamisesta, kuin kattoikkunasta valoon katsomisesta.

Puhti tulee hyvästä fiiliksestä. Itsestään selvää on ulkoilun terveysvaikutukset mieleen ja kehoon sekä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hyvä on myös pysähtyä nauttimaan niistä asioista, jotka eivät aivan kaikille ole itsestään selviä. Esteettömyys, hissimahdollisuus ja ulkoilutiet, jotka on suunniteltu turvallisiksi ja hyviksi liikkua apuvälineillä ja hitaamminkin ovat Foibekartanolla juuri näitä asioita.

Puhtia päiviin kertyy yhteisöllisyydestä, kuntosalin ja lenkkipolkujen aktiivisesta käytöstä, omasta ravitsemuksesta ja unenlaadusta huolehtimalla. Tuki tähän on lähipalveluna Foibekartanolla läsnä. Kaikki on tässä paikan päällä ja yhdessä voi suunnitella matkaa kohti kevättä. Retki kutsuu!

Talven kääntyminen valoa kohti on ilahduttavaa ja voimistavaa. Iltapäivällä pitkään voi jo kerätä  sauvakävelyporukan ja rollattorirallista innostuneet yhteen.

Puhdikkaita päiviä ja punaisia poskia Teille!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s